Vstupte do světa krásy s 10% slevou. První nákup s kódem HELLO.
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)
Jak korejská kosmetika pomáhá bojovat s jarní únavou pleti?

Jak korejská kosmetika pomáhá bojovat s jarní únavou pleti?

BB-cream.cz 11. 04. 2024 Blog

Jaro přináší s sebou nejen rozkvetlou přírodu a delší dny, ale pro mnohé z nás také nepříjemný fenomén jarní únavy. Toto období může mít vliv nejen na naši fyzickou a mentální energii, ale odráží se i na naší pleti, která může působit unaveně a bez života. Naštěstí, svět korejské kosmetiky nabízí širokou škálu produktů, které jsou speciálně navrženy tak, aby pleti vrátily ztracenou vitalitu a svěžest. Podívejme se na některé z nich a objevme, jak mohou pomoci obnovit energii vaší pleti po zimě.

Esence s fermentovanými složkami
Fermentované složky jsou jedním z pilířů korejské kosmetiky. Díky procesu fermentace jsou tyto složky bohatší na antioxidanty a vyživující látky, které jsou pro pleť snadněji vstřebatelné. Esence pomáhají obnovit rovnováhu pleti, posilují její obrannou bariéru a dodávají jí potřebnou hydrataci a výživu.
Doporučujeme například BENTON Pleťová esence proti vráskám Fermentation Essence, MISSHA Pleťové sérum CHOGONGJIN Chaeome Jin Essence, HARUHARU WONDER Pleťový olej Black Rice Facial Oil.

Hydratační masky
Hydratace je klíčem k revitalizaci unavené pleti. Korejské hydratační masky jsou plné hydratačních a regeneračních složek. Produkty jako Laneige Water Sleeping Mask nebo SKIN1004 Noční pleťová maska Madagascar Centella Hyalu-Cica Sleeping Pack jsou ideální pro intenzivní noční regeneraci, kdy pleť nejvíce absorbuje živiny.

Séra a ampule
Séra a ampule jsou dalším krokem ke svěží a odpočatě vypadající pleti. Séra a ampule, jako je COSRX Snail Mucin Power Essence nebo BEAUTY OF JOSEON Přírodní sérum Glow Serum: Propolis + Niacinamide, nabízí vysokou koncentraci aktivních složek, které cíleně řeší problémy unavené pleti, jako je suchost, ztráta elasticity a matný vzhled.

Sluneční ochrana
Ochrana před sluncem je nezbytná po celý rok, ale na jaře, kdy trávíme více času venku, je zvláště důležitá. Korejské sluneční krémy, jako jsou například ty od Beauty of Joseon a Skin79, jsou formulovány tak, aby pleť chránily, nezatěžovaly a zároveň ji hydratovaly a připravily na vystavení slunečnímu záření.

Tonizující mlhy
Pro okamžité osvěžení během dne doporučujeme tonizující mlhy. Tyto produkty, jako je například HARUHARU WONDER Pleťová mlha Black Bamboo Mist JUMBO nebo mlhy od značky Frudia, mohou být použity kdykoliv a kdekoliv pro okamžitou hydrataci a revitalizaci. Jsou ideální pro osvěžení make-upu nebo jako rychlý pick-me-up pro vaši pleť.

Korejská kosmetika nabízí bohatý výběr produktů, které mohou pomoci vaší pleti překonat jarní únavu a vrátit jí ztracenou vitalitu. Klíčem je najít správnou kombinaci produktů, které vyhovují vašemu typu pleti a specifickým potřebám. Nezapomeňte, že každá pleť je jedinečná, a co funguje pro jednoho, nemusí nutně fungovat pro druhého. Rádi vám s výběrem kosmetiky pro Vás poradíme, zavolejte nám nebo přijďte do naší prodejny v Praze, kde můžete vše vyzkoušet.