Vstupte do světa krásy s 10% slevou. První nákup s kódem HELLO.
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)
VYZKOUŠENO! COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream: Zázrak v kelímku pro vaši pleť

VYZKOUŠENO! COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream: Zázrak v kelímku pro vaši pleť

Petra 31. 03. 2024 Vyzkoušeno!

Pokud hledáte pleťový krém, který dokáže skutečně zázraky, pak byste rozhodně měli vyzkoušet COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream. Tento korejský kosmetický hit si získal srdce mnoha žen po celém světě díky svému unikátnímu složení a působivým účinkům na pleť a my se teď spolu na něj podíváme zblízka.

Tajemství úspěchu
Hlavní hvězdou tohoto krému je bezesporu 92% filtrátu hlemýždího sekretu. Ano, čtete správně - šnečí neboli hlemýždí sliz, anglicky Snail Mucin! Neděste se, tato zdánlivě nepěkná ingredience je ve skutečnosti nabitá prospěšnými látkami jako je alantoin, elastin, kolagen nebo kyselina hyaluronová. Díky tomu dokáže hlemýždí sekret hloubkově hydratovat pokožku, stimulovat tvorbu nových buněk, vypínat vrásky a celkově zlepšovat kvalitu pleti. Krém mi také krásně zklidnil podráždění pleti a eliminoval zarudnutí.

Lehká textura, mocné účinky 
COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream má příjemně lehkou, gelově-krémovou texturu, která se snadno roztírá a rychle vstřebává. Na první pohled se zdá konzistence zvláštní (díky vysokému obsahu šnečího slizu) po použití jsem ale pleť neměla vůbec mastnou ani těžkou, naopak se krásně vstřebal a pleť byla krásně jemná a hladká. Přesto pleť intenzivně hydratuje a vyživuje. Určitě bych ho doporučila pro majitelky všech typů pleti, především může pomoci pleti dehydratované, problematické, podrážděné, unavené nebo stárnoucí.

Bez škodlivých látek
Velmi oceňuji hypoalergenní a nekomedogenní formuli bez parabenů, alkoholu, umělých vůní a barviv. Krém je proto ideální i na pleť citlivou a problematickou.

Jak krém používat
Krém můžete zařadit do své rutiny ráno i večer, což je skvělé, pokud chcete používat jeden krém stejně jako já. Aplikujte ho na vyčištěnou a tonizovanou pleť, ideálně po séru či esenci. Jemně vmasírujte a nechte vstřebat před nanesením make-upu či opalovacího krému.

Mohu potvrdit, že si krém právem vysloužil označení zázračný. Díky vysoké koncentraci hlemýždího sekretu a dalších účinných látek dokáže doslova proměnit vaši pleť. Pokud ho ještě neznáte, rozhodně ho neváhejte vyzkoušet. Vaše pleť vám poděkuje!

Krém pro Vás vyzkoušela Petra


Výběr kosmetiky k tomuto článku

Sleva -25%

COSRX Pleťový krém Advanced Snail 92 All In One Cream (100 ml)

Hydratační pleťový krém s vysokým podílem šnečího extraktu (92%).

Skladem, v pátek 3. 5. u vás
565 Kč
425 Kč

Porovnat